Dags att utveckla medarbetarrollen hos er? 

Du som tillhör ledningen eller chef/ HR funderar säkert kring hur ni på bästa sätt kan utveckla ett professionellt medarbetarskap i ert företag/organisation. Rollen som medarbetare är utsatt för stora, omvälvande förändringar. 

Vi har skapat en e-kurs på temat att vara en professionell medarbetare. Vi vill sätta fokus på vad det innebär att vara medarbetare i komplexa verksamheter. Detta i en tid där det ställs höga krav på att förstå sin roll, eget ansvarstagande, att leda sig själv, att se helheten i verksamheten, att förstå organisationen, systemen och mycket mer. 

Vi vänder oss här till dig som har ansvar för medarbetare - du som är chef/ tillhör ledningen eller HR - med en kort introduktion av e-kursen. Fördjupad information om kursens innehåll finner du i kurspresentationen via länken. Det finns också en presentation av kostnaderna för mängdinköp av kursen här.

Vi vill ge medarbetare ledarutveckling

Kjell Lindström och Niklas Lundblad har båda över 30 års erfarenhet av ledarutveckling. De har noterat att komplexitet, flexibilitet och förändringar gör att medarbetarrollen alltmer närmar sig chefsrollen i många avseenden. Däremot är det sällan man erbjuder medarbetare chefsutbildning. Troligen kan dock en sådan medarbetarutbildning ge större effekter för verksamheten än att skicka chefen på ”ytterligare en kurs”. 

Vi vill råda bot på den här bristen på utbildningar genom att leverera en högklassig och bred e-kurs på temat "Att vara en professionell medarbetare". 

Vi har tagit det bästa från våra ledarutbildningar och skapat en högintressant e- kurs med fokus på medarbetarroll, komplex organisation och värdegrund. Kursen består av fyra lektionspass och arbetsmaterial att arbeta med mellan passen. Inalles innehåller e-kursen ca 2 timmars arbete. 

Här tar du dig vidare till e-kursen för medarbetare där vi beskriver kursens innehåll och arbetsformer. 

Varmt välkommen att höra av dig om detta är intressant för din/er verksamhet!

Kontakta mig direkt- det här är intressant för oss! 

Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt för mer info!  

Niklas Lundblad LoL & Kjell Lindström, noden ab

ring 070-540 32 39 ‬ ring 070-569 50 80  Niklas Lundblad är i grunden beteendevetare/pedagog med fokus på organisations- och ledarskapsfrågor. Efter 14 år vid Institutet för personal- och företagsutveckling (IPF) i Uppsala fortsatte han till Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) som chef för Gruppen för hållbart akademiskt ledarskap. Idag arbetar Niklas i det egna företaget Lundblad organisation och ledarskap, LoL.  

Niklas är verksam som konsult, föreläsare och kurs/programledare. Han leder bl. a. ledarutvecklingsprogram vid Örebro universitet och det kvalificerade utvecklingsprogrammet Högre chefer i staten (HCIS). Niklas är också författare till böcker som "Fönster mot framtiden", "Spanarna på Future Street" och "Organisationer söker sin omvärld".

Kjell Lindström har sin bakgrund som forskare och lärare i organisationsteori vid Uppsala universitet. Kjell är verksam som trendspanare, konsult, författare och föreläser bl a på Handelshögskolans Executive-program.  

Kjell ger ut omvärldsbevakningsbrevet ”noden trender” sedan 2005 och har bl a skrivit böckerna Bortom tankefällan, Äkta organisation och Den nakna ledningsgruppen. Han tilldelades 2013 ”Magnus Söderström-priset” av Linnéuniversitetet och Akademikerförbundet SSR.  

Dela gärna till kollegor, arbetskamrater och andra i ditt nätverk. Tillsammans gör vi svenskt arbetsliv klokare!

Share on LinkedIn