"Grymt bra diskussioner och sammantaget oerhört nyttiga inspel till vår VP"

”Tack för ett fantastiskt pass! Vilka härliga diskussioner som skapades i grupperna! Trendspaning med pedagogik!"

”Det här var ju riktigt kul"

"Stort tack för en rolig, insiktsfull och engagerande workshop"

Framtiden är spännande. Blir våra arbetsplatser fyllda av robotar? Blir datorer smartare än människor? Köper företag upp hela städer? Ska vi börja äta maskburgare?

Med utgångspunkt i nodens gedigna trendspaning och prognoser från de stora framtidsinstitutionerna, har vi skapat trend och framtidsspelet "Vad väntar runt hörnet”. Där får deltagarna ta ställning till och diskutera det troliga och önskvärda i ett antal påståenden om den framtida utvecklingen.

  • 2-3 timmar lång workshop
  • Denna workshop är avsedd för medarbetare, chefer, ledare, nyckelpersoner samt stödfunktioner i komplexa verksamheter, företag och organisationer.
  • Den passar särskilt väl att användas som ett inspirerande, lärorikt och perspektivgivande inslag på chefsdagar, konferenser, kurser i ledarskap samt andra utvecklingsaktiviteter.  
  • Live eller via Zoom
  • Interaktivt med gruppaktiviteter, breakoutrooms etc
  • Föreläsningen anpassas efter kundens specifika önskemål - både när det gäller innehåll samt form.
  • Deltagarna får perspektiv och inspiration samt ett antal goda råd på köpet

Har genomförts bl a hos Svenska Kyrkan, Medarbetarakademin, Akademiska Hus, Högre chefer i Staten Alumni, SJ, Mgruppens HR-program, Haninge kommun, Lidingö Stad, MSB, Next Skövde, Region Gotland och Region Norrland

Låter intressant, kontakta mig! 

Om föreläsaren Kjell Lindström 

Kjell Lindström har arbetat som forskare och lärare i vuxenpedagogik och organisationsteori vid Uppsala universitet.  

Kjell är VD för noden ab, som genom utvecklingsprojekt, böcker, konferenser och seminarier drivit omvärlds- och framtidsfrågor sedan 1995.  

Kjell är verksam som trendspanare, föreläsare, programledare och författare. Han är en återkommande och mycket uppskattad föreläsare på några av våra mest kvalificerade managementprogram och på olika konferenser.  

Han är redaktör för Sveriges största omvärldsspaningsmejl ”noden trender” sedan 2005.  

Kjell är författare (med Magnus Dalsvall) till böckerna ”Bortom tankefällan”, ”Den nakna ledningsgruppen” och ”Rör om i HR-grytan"  

Kjell tilldelades 2013 det prestigefyllda ”Magnus Söderström-priset” av Linnéuniversitetet och Akademikerförbundet SSR.  noden ab • www.noden.se • Maila info@noden.se • Ring 070- 569 50 80/ 81