Personalarbete - trender & framtid

Perspektiv, uppdatering och inspiration för HR

”Kan rekommendera Kjells föreläsning varmt. Viktiga insikter för oss inom HR för att lyfta blicken och fundera över vårt uppdrag!” 

Den här 1-3 timmar långa föreläsningen ger överblick och perspektiv på de viktigaste HR-frågorna idag och framåt.  

Föreläsningen har genomförts i Helsingborgs kommun, Akademiska sjukhuset, Folktandvården, Tekniska verken Linköping, Karlstads kommun och i olika HR-nätverk.  

Gör HR-funktionen i din organisation bättre rustad att möta dagens och framtidens utmaningar.


Låter intressant, kontakta mig! 

Dagens organisationer utvecklas snabbt. Omvärlden ställer hela tiden nya krav på våra verksamheter, vilket förändrar de grundläggande förutsättningarna för både ledar- och medarbetarroller samt och därmed HRs möjligheter och utmaningar. I den här föreläsningen förklaras hur dagens komplexa organisationer förändrar spelplanen för ett professionellt HR-arbete. Det är inspirerande, perspektivskapande och vägledande - samt med ett antal goda råd på köpet. 

Den här föreläsningen är avsedd för HR-funktioner i komplexa verksamheter, företag och organisationer. Den passar särskilt väl att användas till planeringsdagar, konferenser samt andra utvecklingsaktiviteter. 

Föreläsningen har följande innehåll:

  • HR:s roll - några utgångspunkter
  • Personalarbete i komplex verksamhet
  • HR och cheferna
  • HR:s tid är nu - ta chansen!
  • Avslutningsvis - några goda råd

”Kan rekommendera Kjells föreläsning varmt. Viktiga insikter för oss inom HR för att lyfta blicken och fundera över vårt uppdrag!” 

-HR-chef i Stockholmskommun

Vad ingår i föreläsningspaketet? 

Forskningsbaserad, interaktiv och inspirerande föreläsning. 

Dokumentation skickas till alla deltagare efter genomförandet.

Om föreläsaren Kjell Lindström 

Kjell Lindström har arbetat som forskare och lärare i vuxenpedagogik och organisationsteori vid Uppsala universitet.  

Kjell är VD för noden ab, som genom utvecklingsprojekt, böcker, konferenser och seminarier drivit omvärlds- och framtidsfrågor sedan 1995.  

Kjell är verksam som trendspanare, föreläsare, programledare och författare. Han är en återkommande och mycket uppskattad föreläsare på några av våra mest kvalificerade managementprogram och på olika konferenser.  

Han är redaktör för Sveriges största omvärldsspaningsmejl ”#nodentrender”som funnits i över 15 år- sedan 2005.  

Kjell är författare (med Magnus Dalsvall) till böckerna ”Bortom tankefällan”, ”Den nakna ledningsgruppen” och ”Rör om i HR-grytan".

Kjell tilldelades 2013 det prestigefyllda ”Magnus Söderström-priset” av Linnéuniversitetet och Akademikerförbundet SSR.  noden ab • www.noden.se • Maila info@noden.se • Ring 070- 569 50 80/ 81