"Mycket uppskattat av de chefer som deltog! Vasst och framtidsinriktat!"

"Tack Kjell för ett inspirerande inslag kring det strategiska ledarskapet!"

"”Vi vill bara ännu en gång tacka för den intressanta, energigivande och tankeväckande dragning du gjorde för våra chefer i förra veckan! Nu har utvärderingarna kommit och på vår 10-gradiga skala snittar du 9 och uppåt på längd, framförande, innehåll, upplägg vilket är helt fantastiskt!”

Ledarskapets grunder verkar på något sätt vara eviga.
Men vilka nya förutsättningar för gott ledarskap skapas egentligen i "de organisatoriska landskapen"? Hur ska chefer och ledare förhålla sig till ständig förändring och ökad komplexitet?
Denna föreläsning hjälper dig att få perspektiv på chefs- och ledarrollen i det nya normala.

  • 1-3 timmar lång föreläsning
  • Avsedd för chefer, ledare, nyckelpersoner samt stödfunktioner i komplexa verksamheter, företag och organisationer.
  • Den passar särskilt väl att användas till chefsdagar, konferenser, kurser i ledarskap samt andra utvecklingsaktiviteter där målgruppen är chefer / ledare i komplexa företag och organisationer. 
  • Live eller via Zoom/Teams
  • Interaktiv med gruppaktiviteter, breakoutrooms etc
  • Föreläsningen anpassas efter kundens specifika önskemål - både när det gäller innehåll samt form.
  • Deltagarna får perspektiv och inspiration samt ett antal goda råd på köpet

Föreläsningen har genomförts för bl a: Trygghetsrådet, Region Gotland, A-betong, Haninge kommun, Arvika kommun, Region Norrland , Trafikverket och i chefsprogrammen Executive Leadership program (Handelshögskolan), SLU Ledarskap, Kvinna i staten samt konsortieprogrammet Högre Chefer i Staten. 

Låter intressant, kontakta mig! 

Om föreläsaren Kjell Lindström 

Kjell Lindström har arbetat som forskare och lärare i vuxenpedagogik och organisationsteori vid Uppsala universitet.  

Kjell är VD för noden ab, som genom utvecklingsprojekt, böcker, konferenser och seminarier drivit omvärlds- och framtidsfrågor sedan 1995.  

Kjell är verksam som trendspanare, föreläsare, programledare och författare. Han är en återkommande och mycket uppskattad föreläsare på några av våra mest kvalificerade managementprogram och på olika konferenser.  

Han är redaktör för Sveriges största omvärldsspaningsmejl ”noden trender” sedan 2005.  

Kjell är författare (med Magnus Dalsvall) till böckerna ”Bortom tankefällan”, ”Den nakna ledningsgruppen” och ”Rör om i HR-grytan"  

Kjell tilldelades 2013 det prestigefyllda ”Magnus Söderström-priset” av Linnéuniversitetet och Akademikerförbundet SSR.  noden ab • www.noden.se • Maila info@noden.se • Ring 070- 569 50 80/ 81