Onsdag 16 December 2021

people profiles

4 900 kr exkl moms Begränsat antal platser - först till kvarn gäller!  

Årets trendspanarfest - för fjärde gången!

Välkommen till en fullspäckad dag med spännande frontforskare!

Meddela mig när programmet är spikat! 

Vad väntar runt hörnet? Niklas Lundblad & Kjell Lindström är era värdar för dagen.  

Niklas Lundblad är föreläsare, programledare och författare. Tidigare utvecklingschef på IPF och chef för ledarutveckling vid SLU. Författare till böcker som ”Fönster mot framtiden”, ”Spanarna på Future Street” och ”Organisationer söker sin omvärld”.  

Kjell Lindström är föreläsare, trendspanare och författare. Han ger sedan 2005 ut omvärldsbevakningsbrevet ”#nodentrender”. Författare till bl a "Rör om i HR-grytan" och ”Den nakna lednings-gruppen” (tillsamman med M Dalsvall). Kjell erhöll 2013 ”Magnus Söderström-priset” för sina insatser för svenskt personalarbete.  

Foto: noden ab


Konferensfakta

Datum Den 16 december 2021. Självklart följer vi FHMs riktlinjer och konferensen genomförs endast om det är fullt tillåtet och vi kommer följa alla rådande rekommendationer kring smittskydd.

Tid Start med kaffe 08.30 och avslut ca 15.30

Plats Humanistiska teatern- Uppsalas nya arena för dialog och samtal.

Adress Thunbergsvägen 3-5, Uppsala - bakom Carolina Rediviva och Engelska parken. 

Kostnad Konferenspriset är 4 900 kr (exkl moms). Fika, lunch samt dokumentation ingår. Faktura skickas vid anmälan.

Anmälan Vill du säkra din plats redan nu så går det förstås utmärkt! Anmäl dig/er här - eller mejla deltagarnamn, organisation samt fakturaadress till boka@lundbladledarskap.se Skriv "Anmälan Spanarna 2021" i ämnesraden!  


Mål med dagen Spanarkonferensen är en årlig mötesplats för trendspanare och omvärldsintresserade i svenskt arbetsliv. Tillsammans testar vi trender och ger oss i kast med dess konsekvenser för verksamheter, människor och arbetsplatser. 

Målgrupp Konferensen riktar sig till dig som är intresserad av omvärldsbevakning, sitter i ledningsgrupp, är chef/ ledare eller med andra strategiska positioner i offentlig eller privat verksamhet. 

Årets trendspanarstol Uttrycket "Utan spaning ingen aning" är ett av professorn och legendaren Magnus Söderströms favorituttryck. Vid varje spanarkonferens utser vi årets trendspanare som får stol nr 1 - hedersstolen i Humanistiska teatern. 

Frågor Hör gärna av dig om du vill veta mer om konferensen. Ring Kjell Lindström på 070-569 50 81 eller Niklas Lundblad på 070-540 32 39 eller mejla info@noden.se


Jag anmäler mig redan idag! 

Dela gärna evenemanget vidare i ditt nätverk - tillsammans gör vi svenskt arbetsliv klokare.


Share on LinkedIn